Snijmachines

Snijmachines Manconi Kolossal & Smarty & Dual schuinligger & vertikaal

Manconi snijmachines zijn zeer geschikt voor de professionele markt zoals in de slagerij, supermarkt, horeca, zorginstellingen en onderwijs.

Perfect snijden van vlees, worst, charcuterie, delicatessen en kaas.

Manconi snijmachines zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Ze kunnen aangeboden worden met verschillende mes diameters (250mm tot 370mm).

Manconi snijmachines zijn van hoogstaande kwaliteit, met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding, tevens voldoen de snijmachines aan de laatse europese normen.

Deze compacte snijmachines zijn vervaardigd uit aluminium en zijn gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig te reinigen door hun ultra gladde gepolijste afwerking.

Er zijn 3 verschillende lijnen, nl. Kolossal lijn, Kolossal Dual lijn en de Smarty lijn.

https://youtu.be/h1yz-SlWtwc

MISSIE

WERELDWIJD DE MARKT IN & KWALITEIT BLIJVEN garanderen

Manconi producten zijn 's werelds toonaangevende snijmachines, dankzij de kwaliteit van de materialen en het uitzonderlijke ontwerp.

We houden ons aan onze toewijding om professionele en innovatieve oplossingen te bieden om de prestaties te verbeteren en het dagelijkse werk van onze klanten te vereenvoudigen.

De certificering van onze producten door nationale en internationale instituten (NSF, UL, enz.) is het bewijs van onze toewijding aan veiligheid, hygiëne en ergonomische functies in overeenstemming met de bestaande normen.