Nieuws

 

DE BESTE IN TRAYSEALEN

https://youtu.be/qu6_qJbqYsQ

ReTon Trayseal ontwikkelt en levert schalensluitmachines van hoge kwaliteit en lange levensduur, geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie.

De trayseal machines zijn eenvoudig in het gebruik, hebben een hoge productiesnelheid en functioneren zowel stand-alone als in een complete productielijn. 

Het toestel om al uw bereide maaltijden, charcuterie, vers vlees ... te verpakken met of zonder voedingsgas.

Snel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

ReTon Trayseal, in 2005 opgericht, bracht met succes een gebruiksvriendelijke, betrouwbare en snelle traysealmachine op de markt. Sindsdien heeft het merk een gevestigde naam verworven binnen de Belgische voedingsindustrie met volautomatische en semiautomatische traysealmachines.

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Het succes van de machines van ReTon Trayseal zit hem in de snelheid en betrouwbaarheid van de machines. Ook de servicevriendelijkheid en de perfecte prijs-kwaliteitverhouding spelen hierin een rol. Uiteraard is het van belang dat deze machines beschikken over de juiste hygiënestandaarden. Bij de traysealmachines van ReTon is dit het geval, deze zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Ideaal voor de voedingsmiddelenindustrie. Welke traysealmachine past bij u?

Rex  Technologie hamburger & meatball vormmachine UFM 300

REX universele hamburger & meatball vormmachine 300 (1-6)

De Rex vormmachine zorgt voor een perfecte vormgeving van bijvoorbeeld gehaktballetjes of hamburgers. De vormmachine maakt eenvoudige en ongecompliceerde mechanische knoedelvorming mogelijk.

De Rex Universele vormmachine 300 zorgt voor perfect portioneren en vormen van producten, zoals gehaktballetjes van vlees, kip of vegetarische producten

De perfecte integratie met een Rex RVF vacuumvulbus continuvuller, zorgt voor een feilloos continue productie proces.

Een exacte portiesnede wordt mogelijk gemaakt door de nieuw ontwikkelde vormsnijders, de onderliggende vormrol zorgt voor een optimale vormgeving. 

Vlees, aardappel en brood knoedels, evenals andere kneedbare grondstoffen zoals vegetarische mengsels kunnen prachtig worden omgezet in een knoedel.

De optioneel verkrijgbare UV-C-lichtsterilisatie voor de transportband FB 300 garandeert een maximale dood van de bacteriën en verhoogt daarmee de hygiënenorm.

Perfect in te zetten als gehaktbalvormer of hamburgervormer. 

De vormmachines (gehaktbalvormer en hamburgervormer) van Rex zijn ook verkrijgbaar in de UFM 300-2, 300-3, 300-4, 300-5 en 300-6.

 https://youtu.be/8w4d4hS1qdw

 

 

 

 

All Food Machines Begoniastraat 23 D - Industriezone - B-9810 Eke

All Food Machines verwelkomt extra technieker & betrekt nieuw pand

 

Extra technieker

Het gaat All Food Machines voor de wind. Daarom versterken we ons team grondig.

Dit is een logische stap om ons nog beter klaar te maken voor de toekomst.Bovendien kunnen we op deze manier de flexibiliteit en kwaliteit die de firma door de jaren heen is blijven handhaven,garanderen.

Om onze klanten de persoonlijk service te blijven bieden die ze van ons gewoon zijn, werd er eveneens een extra technieker aangeworven.
Steven Struyve heeft  jarenlange ervaring in de sector beenhouwerij en industrie.

Nieuw bedrijfspand van 1.100m²

Om onze klanten nog beter te kunnen ontvangen en service te verlenen, verhuisde de firma onlangs. Voortaan vindt u ons in een modern pand van meer dan 1.100m², gelegen in het industriegebied van Eke.

Verkoop, showroom, demoruimte en eigen serviceafdeling onder één dak. Dit alles met ruime parkeergelegenheid.

Frank en Ronny, de zaakvoerders en oprichters, blijven nog voor meerdere jaren actief en zien de toekomst dan ook positief tegemoet en verheugen zich dan ook alvast op een verdere goede samenwerking met onze klanten en leveranciers.

Met vriendelijke groeten

 

Frank Schepens        Algemeen zaakvoerder (CEO)                  info@allfoodmachines.be                       + 32 475 76 96 05

Ronny Beyaert          Zaakvoerder service & techniek (CTO)     service@allfoodmachines.be                   + 32 475 35 84 90

 

en het ganse Team All Food Machines