Nieuws

Rex  Technologie hamburger & meatball vormmachine UFM 300

REX universele hamburger & meatball vormmachine 300 (1-6)

De Rex vormmachine zorgt voor een perfecte vormgeving van bijvoorbeeld gehaktballetjes of hamburgers. De vormmachine maakt eenvoudige en ongecompliceerde mechanische knoedelvorming mogelijk.

De Rex Universele vormmachine 300 zorgt voor perfect portioneren en vormen van producten, zoals gehaktballetjes van vlees, kip of vegetarische producten

De perfecte integratie met een Rex RVF vacuumvulbus continuvuller, zorgt voor een feilloos continue productie proces.

Een exacte portiesnede wordt mogelijk gemaakt door de nieuw ontwikkelde vormsnijders, de onderliggende vormrol zorgt voor een optimale vormgeving. 

Vlees, aardappel en brood knoedels, evenals andere kneedbare grondstoffen zoals vegetarische mengsels kunnen prachtig worden omgezet in een knoedel.

De optioneel verkrijgbare UV-C-lichtsterilisatie voor de transportband FB 300 garandeert een maximale dood van de bacteriën en verhoogt daarmee de hygiënenorm.

Perfect in te zetten als gehaktbalvormer of hamburgervormer. 

De vormmachines (gehaktbalvormer en hamburgervormer) van Rex zijn ook verkrijgbaar in de UFM 300-2, 300-3, 300-4, 300-5 en 300-6.

 https://youtu.be/8w4d4hS1qdw

 

 

 

 

Frank Schepens & Ronny Beyaert & François Visschers & Kurt Hofmann

All Food Machines verwelkomt 2 nieuwe vennoten & extra technieker & betrekt nieuw pand

 

2 nieuwe vennoten en een extra technieker

Het gaat All Food Machines voor de wind. Daarom versterken we ons team grondig.

Dit is een logische stap om ons nog beter klaar te maken voor de toekomst.Bovendien kunnen we op deze manier de flexibiliteit en kwaliteit die de firma door de jaren heen is blijven handhaven,garanderen.

François Visschers en Kurt Hofmann treden toe als vennoten én versterken eveneens ook het verkoopteam. Beiden hebben diepgaande kennis van de sector en beschikken over sterke technische en commerciële vaardigheden. Hierdoor kunnen ze klanten over iedere machine uit ons gamma adviseren én begeleiden bij zowel de opstart alsook na de aankoop.

François kan professioneel op meer dan 22 jaar ervaring rekenen, waarbij hij de laatste 5 jaar bijzondere expertise verworven heeft op het vlak van de Bastra rook-kook installaties. Kurt kan professioneel op meer dan 12 jaar ervaring rekenen. 

Om onze klanten de persoonlijk service te blijven bieden die ze van ons gewoon zijn, werd er eveneens een extra technieker aangeworven.
Steven Struyve heeft  jarenlange ervaring in de sector beenhouwerij en industrie.

Nieuw bedrijfspand van 1.100m²

Om onze klanten nog beter te kunnen ontvangen en service te verlenen, verhuisde de firma onlangs. Voortaan vindt u ons in een modern pand van meer dan 1.100m², gelegen in het industriegebied van Eke.

Verkoop, showroom, demoruimte en eigen serviceafdeling onder één dak. Dit alles met ruime parkeergelegenheid.

Frank en Ronny, de zaakvoerders en oprichters, blijven nog voor meerdere jaren actief en zien de toekomst dan ook positief tegemoet en verheugen zich dan ook alvast op een verdere goede samenwerking met onze klanten en leveranciers.

Met vriendelijke groeten

 

Frank Schepens        Algemeen zaakvoerder (CEO)                  info@allfoodmachines.be                       + 32 475 76 96 05

Ronny Beyaert          Zaakvoerder service & techniek (CTO)     service@allfoodmachines.be                   + 32 475 35 84 90

François Visschers   Medevennoot & Accountmanager           francois@allfoodmachines.be                 + 32 499 92 39 33 

Kurt Hofmann          Medevennoot & Accountmanager            kurt@allfoodmachines.be                       + 32 493 26 02 02 

en het ganse Team All Food Machines

 

 

Logo Weber

 

fon +49 (0) 6465 / 918 - 1195

fax +49 (0) 6465 / 918 - 1100

info@weberweb.com

www.weberweb.com

 

Weber Maschinenbau GmbH Breidenbach * Günther-Weber-Str. 3 * 35236 Breidenbach

 

Geachte zakenpartner / Klant / Dames en Heren,

 

We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat we sinds 1 januari 2019 met de Firma All Food Machines bvba een nieuwe en ervaren zakenpartner voor de productgroep Weber-Skinner konden winnen, en dit voor het verkoopgebied België.

 

De Firma All Food Machines bvba is reeds jaren actief op gebied van ontzwoerd en ontvliesmachines en is hierdoor uw ideale aanspreekpartner voor de toekomst.

 

Geschoold in service en uitgerust met demonstratiemachines, staan ze u graag met raad en daad ter zijde.

 

De Fima All Food Machines bvba is bereikbaar via de volgende contactgegevens :

 

All Food Machines bvba

Begoniastraat 23D

(Industriepark)

B-9810 Eke België

Email: info@allfoodmachine.be

Website: www.allfoodmachines.be      

Tel.: +32 9 384 07 74

Mob.: + 32 475 76 96 05  Dhr Schepens Frank

Mob.: + 32 499 92 39 33 Dhr Visschers François

 

Wij verheugen ons op de samenwerking en staan voor verdere vragen graag ter beschikking.

Graag verwelkomen we u ook op de IFFA 2019 op de Weber-stand C71 in hal 12.0

 

Vriendelijke groeten,

Weber Maschinenbau GmbH Breidenbach

Uw Skinner Team