Nieuws

All Food Machines verwelkomt twee nieuwe vennoten & extra technieker en betrekt nieuw pand | Gepost op 12.01.20
Frank Schepens & Ronny Beyaert & François Visschers & Kurt Hofmann

All Food Machines verwelkomt 2 nieuwe vennoten & extra technieker & betrekt nieuw pand

 

2 nieuwe vennoten en een extra technieker

Het gaat All Food Machines voor de wind. Daarom versterken we ons team grondig.

Dit is een logische stap om ons nog beter klaar te maken voor de toekomst.Bovendien kunnen we op deze manier de flexibiliteit en kwaliteit die de firma door de jaren heen is blijven handhaven, garanderen.

François Visschers en Kurt Hofmann treden toe als vennoten én versterken eveneens ook het verkoopteam. Beiden hebben diepgaande kennis van de sector en beschikken over sterke technische en commerciële vaardigheden. Hierdoor kunnen ze klanten over iedere machine uit ons gamma adviseren én begeleiden bij zowel de opstart alsook na de aankoop.
François kan professioneel op meer dan 22 jaar ervaring rekenen, waarbij hij de laatste 5 jaar bijzondere expertise verworven heeft op het vlak van de Bastra rook-kook installaties.
Kurt kan professioneel op meer dan 12 jaar ervaring rekenen. 

Om onze klanten de persoonlijk service te blijven bieden die ze van ons gewoon zijn, werd er eveneens een extra technieker aangeworven.
Steven Struyve heeft  jarenlange ervaring in de sector beenhouwerij en industrie.

Nieuw bedrijfspand van 1.100m²

Om onze klanten nog beter te kunnen ontvangen en service te verlenen, verhuisde de firma onlangs. Voortaan vindt u ons in een modern pand van meer dan 1.100m², gelegen in het industriegebied van Eke.
Verkoop, showroom, demoruimte en eigen serviceafdeling onder één dak. Dit alles met ruime parkeergelegenheid.

Frank en Ronny, de zaakvoerders en oprichters, blijven nog voor meerdere jaren actief en zien de toekomst dan ook positief tegemoet en verheugen zich dan ook alvast op een verdere goede samenwerking met onze klanten en leveranciers.

 

Met vriendelijke groeten

Frank Schepens & Ronny Beyaert

François Visschers & Kurt Hofmann
en het ganse Team All Food Machines