Advanced Control System


Advanced Control System

Henkelman heeft begin 2012 met succes het Advanced Control System geïntroduceerd, met het uitbrengen van de Lynx-serie. Deze nieuwe generatie van control boards is door het Henkelman distributienetwerk wereldwijd goed ontvangen en is nu beschikbaar op het volledige gamma (behalve Jumbo).

De ACS besturing heeft speciale voordelen, zoals een geanimeerde verpakkingscyclus, 20 te personaliseren programma's, opslag van service gegevens, voldoet aan HACCP normen en nog veel meer.

De speciale besturing kan worden gecombineerd met een labelprinter en is programmeerbaar vanaf uw PC. Verschillende parameters zoals namen van programma's, labelinhoud, Klantidentificatie, vacuüm niveau etc. kan worden ingesteld vanaf uw PC. Zodra de parameters worden opgeslagen op uw USB-stick, kunt u gebruik maken van de importfunctie op de machine om de volledige instellingen op te slaan. ACS geeft u de mogelijkheid om 20 programma's en meer dan 90 productetiketten binnen een paar minuten op te slaan.

U vindt meer informatie over de functies en voordelen in de speciale brochure.

U kunt programma's en etiketten op uw PC instellen met behulp van de volgende link: 

http://acs.henkelman.com/LX

Let erop dat uw machine geupdate moet zijn met softwareversie 80 om de bestanden van de USB-stick te kunnen uploaden. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met uw leverancier voor een update van uw machine.

ACS


De voornaamste voordelen van de AC besturing

  1. 20 programma's met productnamen
  2. Speciaal ontwikkelde software voor het programmeren via PC
  3. Te combineren met een label printer
  4. Gebruiksvriendelijke programma bediening
  5. Beveiligde gebruikersniveaus en voldoet aan HACCP normen

special